Hans Smies

Ik ben geboren en getogen in het Amsterdam van de vijftiger en zestiger jaren.

Als jongste van vier kinderen had ik een angstige en overbezorgde moeder. Mijn vader was vaak letterlijk en figuurlijk afwezig. Het “goud van het wezenlijk mannelijke” heb ik daardoor op mijn eigen wijze met vallen en opstaan mogen verwerven.

Ik voel mij op en top een leerling van het leven, met alle pijnlijke én vreugdevolle momenten van dien.

Ik ben dankbaar voor:

  • Mijn twee kinderen en drie kleinkinderen,
  • Een ruim 31jarige loopbaan als adviseur binnen het bedrijfsleven en bij de overheid
  • De mogelijkheid om veel scholing en training te volgen, op het terrein van innerlijke groei, zoals de driejarige deeltijdopleiding danstherapie aan het Conservatorium van Enschede en de intensieve tweejarige training bij het Centrum voor Tantra in Amsterdam.

Ik heb veel steun ondervonden van mannen, die reeds beschikten over innerlijke rust en authentieke kracht. Als ervaren leidsman is het nu mijn beurt om die cliënten te begeleiden, die willen leven vanuit hun hart.

Het sjamanisme zijnde een manier van leven door innerlijke groei én bewustzijn, is voor mij een belangrijke inspiratiebron. Op latere leeftijd heb ik in Wales een Vision Quest gedaan. Dit is een vier dagen durend ritueel, waarin ik in afzondering, zonder te eten in totaal 96 uur alleen ben geweest. Tijdens deze indrukwekkende gebeurtenis is in mij het idee geboren om deze coachingspraktijk Souldancer te beginnen. Een praktijk waarin je ziel ‘innerlijk’ in beweging komt.

Je bent van harte welkom om nader kennis te maken.

Boek nu je gratis kennismakingsgesprek