Jeroen:
Hans kan goed luisteren en bevragen, hij luisterde mij naar buiten. Ik was welkom bij hem en werd positief bekrachtigd en aangemoedigd. Hans is helder in zijn feedback en hij zette me geregeld op andere gedachtesporen. Dit was helpend voor me. Ik heb Hans als een betrokken mens en als gedreven coach ervaren.

Steven:
Hans is een uitstekende coach die mij op belangrijke momenten verder geholpen heeft. Hij is een warm mens en een goede luisteraar. Hij houdt van structuur en biedt daarmee ruimte aan wie jij bent, als uniek persoon. Hij is open en eerlijk over zijn gevoel en doet dat respectvol en zorgvuldig. Na een gesprek met Hans heb ik altijd het idee dat ik weer weet wat belangrijk is in het leven!

Tony:
Ik ben erg blij met de diepgang van de gesprekken met Hans. Veel zaken, die ik niet verwacht had, komen aan de orde. De aanpak van Hans werkt bij mij wonderbaarlijk goed uit. In de gesprekken word ik mij bewust van veel aspecten, waar ik nog nooit stil bij heb gestaan. Deze coaching is voor mij écht een schot in de roos. Ik had dit nooit verwacht. Ik ben hier dankbaar voor.

Marcel:
Hans is een jaar lang met mij opgelopen. Elke week ben ik bij hem geweest. Ik was behoorlijk het spoor bijster toen mijn ex-vrouw, voor mij plotseling en na meer dan dertig jaar, besloot zonder mij haar eigen weg te willen gaan. Hans is geduldig met mij opgelopen. Rustig, volgend en als het nodig was, een beetje bijsturend. Langs woede, onbegrip en beschuldigingen aan het adres van mijn partner, via gepieker en twijfel aan wat ooit was, naar meer inzicht in mezelf en wat mij drijft. Ik kan weer zonder hem verder. Ik denk wat wijzer, met vertrouwen in de toekomst en zonder wrok. Hans, dank je wel.

Nanneke:
Net verhuisd naar Zutphen. Ik woon weer helemaal alleen met mijn zoon van inmiddels 11 jaar. Ik zie door zijn gedrag dat hij mij wat wil vertellen. Hij heeft overal een grote mond, geen respect voor mij. Ik zie dat hij wat mist. Mijn jongen die een man aan het worden is. Ik zie met een blinde vlek. Want ik ben een vrouw. Al voel ik mij al 11 jaren moeder en vader. Ik kan niet kijken met die vader blik. Daar ben ik mij enorm van bewust en voel ik mij er zelfs schuldig door. Om die reden heb ik hulp gezocht. Het moest een man zijn. Alleen een man zou mij kunnen  vertellen wat er in die blinde vlek zit.
Bij “toeval” kwam ik Hans tegen. Hij heeft mij bewust gemaakt dat ik zelf die blinde vlek was. ik werd mij bewust van mijn uitzonderlijke levensproject, het alleen opvoeden van mijn zoon. Nu kan ik daar van genieten. Door de sessies bij Hans heb ik geleerd om het gedrag van mijn zoon te vertalen. Gewoon in mijn moeder rol. Nu mijn zoon jongen mag zijn is hij veel rustiger. Zijn grote mond is niet meer nodig.
Hans dankjewel. Het was van onschatbare waarde.

Ilse:
Dank voor het goede gesprek van vanochtend. Jij bent echt geschikt voor deze job als stiefplancoach. Wat een schat aan ervaring heb jij te delen. Ik hoop, dat je dit nog vele jaren blijft doen, zodat veel mannen en vrouwen zich met jouw kennis en ervaring mogen verrijken en zich aan jouw steun mogen laven.

Diana:
Mijn zoon en ik hebben na 7 sessies gezamenlijk de balans opgemaakt: we vinden, dat we beter met elkaar kunnen communiceren, er is ontspanning, er zijn weinig conflicten. En als ze er zijn, dan kunnen we de conflicten ook beter aan. Ik hou meer mijn mond en geef mijn zoon de ruimte om er zelf op terug te komen. Door de sessies met jou is mijn zoon gegroeid, hij is wat volwassener geworden. Ik kan nu meer zijn verzet tegen mij accepteren en ook beter mijn grenzen aangeven! (Pfff die was ik toch wel ff kwijt.) Zoals je tegen mijn zoon zei: “Een broedende kip moet je niet storen” die zin heb ik overgenomen in mijn gedachtes. En dit hebben wij geleerd, dankzij jouw hulp. super dank daarvoor!