LICHAAMSWERK | RITUELEN

Lichaamswerk

Met lichaamswerk help ik mannen om zich te uiten en blokkades op te heffen. Je zult verbaasd zijn, wat je kunt bereiken door je lichaam letterlijk in beweging te brengen. Je gaat je vrijer voelen, laat zaken los en gaat anders bewegen. Alles geheel op jouw eigen manier. Zo werkt lichaamswerk in de begeleidingspraktijk Souldancer.

Waar moet je aan denken bij Lichaamswerk?

Maak je niet ongerust. Je hoeft geen dingen te doen die je niet prettig vindt. Het is juist van belang dat jij op je gemak zelf je gang gaat. Je uit je door te bewegen. Lichaamsgerichte werkvormen spreken jouw lichaam aan om te laten zien wat er speelt, op mentaal en lichamelijk niveau. Je lichaam geeft expressie aan dat wat er is. Door vrijelijk te bewegen, soms op muziek, kom je gemakkelijker in contact met ingepakte gevoelens. Je beweging geeft van binnenuit vorm aan je blokkades en angsten, maar ook aan je verlangens en dromen. Hierdoor ontdek je nieuwe dimensies in jezelf, die veel verder gaan dan mentale concepten.

Hoe zit dat dan?

Ons lichaam heeft haar eigen unieke wijsheid: het dient ons in alle lagen van ons functioneren. In ons handelen, voelen, denken en in bewustzijn. Het liegt niet. Het laat zien wat vele woorden ons niet kunnen vertellen. Ons lichaam is de woonplaats en het voertuig van onze geest en ziel. Je leert hoe je kunt experimenteren en onderzoeken. Er ontstaat een hernieuwde innerlijke ruimte voor verwondering. Met lichaamswerk zet je letterlijk iets in beweging.

Werken aan jouw toekomst met Souldancer

Lichaamswerk is een van de werkvormen die ik als life coach voor mannen inzet. Wanneer je aan je persoonlijke groei wilt werken, met jezelf in de knoop zit of een andere coachvraag hebt, gaan wij een traject in dat bij jou past. En vooral: dat jou verder helpt in het leven. Of dat nu met lichaamswerk is, met rituelen of een combinatie van werkvormen, daar komen wij samen wel op. Wil je meer weten? Ik ook. Laten we eens kennismaken. Kijken of het klikt! Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Leuk, zo’n gratis kennismakingsgesprek!