LICHAAMSWERK | RITUELEN

Life Coach

Heb jij behoefte aan iemand die jou begeleidt in jouw zoektocht naar daadkracht, passie en inspiratie in jouw man zijn en vaderschap?  Ik loop als life coach met jou mee en help jou om jouw weg te bewandelen. Samen komen we tot een traject dat voor jou werkzaam is.

Waarom een Life Coach?

Je bent op zoek naar antwoorden op vragen, die nú voor jou belangrijk zijn. Je hoeft deze zoektocht niet alleen te ondernemen, als jij heel bewust kiest voor steun en begeleiding.

Veel mannen en dus ook vaders krijgen in hun leven te maken met innerlijke blokkades. Het leven stagneert, je energie wordt minder. Dit heeft onmiddelijk effect op hoe je functioneert en presteert, zowel privé als in je werk.

Oorzaken, aanleidingen hiervan kunnen zijn:

  • Relatieproblemen
  • Echtscheiding
  • Gezondheidsproblemen
  • Ontslag
  • Sterfgevallen

 

Wat vind je bij Souldancer?

De begeleidingspraktijk Souldancer in Zutphen is een bezielde veilige plek, waar je allereerst tot rust kunt komen. In deze veiligheid is het mogelijk om op een dieper niveau contact te krijgen met gevoelens die je misschien niet zo makkelijk toelaat. Gevoelens als boosheid, schaamte, apathie en onmacht. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt, zodat je in alle rust en ruimte aan jezelf kunt werken. Hierbij ben ik als life coach puur faciliterend. Het is jouw proces, waaraan ik op een passende wijze meeloop en bijdraag.

Hoe werk ik?

Na een intakegesprek doe ik je een voorstel voor het vervolgtraject. Iedere man heeft zijn eigen achtergrond en behoeftes. Daarom is ieder life coaching-proces ook uniek. Voor jouw specifieke weg naar verdere persoonlijke groei en bewustwording maak ik gebruik van combinaties van verschillende werkvormen, zoals inzichtgevende gesprekken, ontspannings- en meditatietechnieken, zelfonderzoek, lichaamswerk en rituelen. Ik werk steeds vanuit het veld van aanwezigheid op dat moment. Waar nodig worden confrontaties niet uit de weg gegaan. Zo leer jij meer over jezelf en van jezelf, wat een enorme persoonlijke groei bewerkstelligt.

Waar ben jij naar op zoek?

Jouw zoektocht begint hier. En eigenlijk eindigt die niet. Je moet alleen de juiste weg inslaan en daarin sta ik jou bij. We bespreken samen de punten waar je tegenaan loopt, de vragen die je hebt, blokkades die je voelt. Daar gaan we mee aan de slag in een werkvorm die bij jou past. Wanneer je verlost bent van je ballast, de antwoorden op je vragen hebt, de oplossingen voor je huidige situatie, houdt mijn werk op. Je gaat hierna verder op de ingeslagen weg en hebt je leven weer zelf in de hand. Als life coach help ik jou om die weg te vinden en in te slaan. Wanneer ontmoeten we elkaar?

Boek nu je gratis kennismakingsgesprek