Mannenwerk

Wanneer ik jou coach, halen we het beste resultaat uit een werkwijze die bij jou past. Als life coach voor mannen werk ik met diverse werkvormen die passen bij de verschillende typen mannen. Mannenwerk dus, waarbij we samen werken aan een vorm die voor jou prettig voelt. Dit kan één vorm zijn, of een combinatie van de werkvormen die ik toepas.

Wat is Mannenwerk?

Een man wordt drie keer geboren: uit zijn moeder, uit zijn vader en tenslotte uit zijn diepste wezen. Mannenwerk is een ontwikkelingsweg om uiteindelijk de man te worden, die je in wezen bent:

  • Krachtig en kwetsbaar
  • Open en autonoom
  • Gevoelig en daadkrachtig

Dit vraagt bereidheid om van oude, niet meer werkbare overtuigingen en patronen afscheid te nemen. Samen geven we vorm aan hoe jij afscheid neemt van deze overtuigingen en patronen. Hierbij werk ik vooral met rituelen en lichaamswerk. Rituelen die bij jou passen om ergens mee af te rekenen of iets af te sluiten. Bij lichaamswerk gebruik jij jouw lijf om je te uiten op jouw manier en zo om te gaan met blokkades. Bij beide werkvormen staat voorop dat het bij jou moet passen en we er op jouw manier invulling aan geven.

Wat wil ik met jou bereiken?

Je ontdekt met mannenwerk een innerlijke balans van jouw mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten. Je leert om voluit vanuit je hart te leven. Je werkt aan persoonlijke ontwikkeling om de man te worden, die je in diep van binnen  bent. Je onderzoekt en gaat meer en meer staan voor voor jou belangrijke waarden ten aanzien van jouw man zijn, zoals vaderschap, relaties, emoties en gevoelens, bezieling en leiderschap.

Hierbij laat jij je leiden, door die vragen, die nu bij jou leven. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Waar leef ik nu eigenlijk voor?
  • Hoe  kom ik in contact met mijn innerlijke kracht?
  • Hoe sta ik steviger in mijn relatie met mijn partner en kinderen?
  • Hoe sta ik in mijn seksualiteit?
  • Hoe breng ik werk en privé meer in balans?
  • Hoe verwerk ik een echtscheiding, ontslag of sterfgeval?

Gedurende onze sessies komen de zaken die bij jou spelen aan bod. Het ligt allemaal in jouw handen, resultaat haal je alleen in een traject dat bij jou past. Ieder mannenwerk-traject is daarom ook uniek, zoals jij ook uniek bent.

Waarom Souldancer?

Ik geef jou de ruimte voor jouw invulling van het concept mannenwerk. Ik faciliteer en begeleid, en waar nodig houd ik je de spiegel voor die je nodig hebt voor je persoonlijke ontwikkeling. Wees niet bang om de confrontatie met jezelf aan te gaan. Uiteindelijk kom jij in je kracht te staan. Je wordt wie je wilt zijn. Als life coach loop ik naast jou in dit traject om hier het maximale uit te halen. Wil je met jezelf aan de slag om lekkerder in je vel te zitten? Of zijn er andere zaken waar je zelf niet uit komt? In een gratis kennismakingsgesprek maken we kennis en wanneer we beide voelen dat we samen aan de slag willen, maak ik een passend voorstel voor je.

Ik wil een gratis kennismakingsgesprek